Медији о нама

У прилогу можете погледати репортажу са отварања Књижевно – меморијалне поставке Стеван Сремац / Бранко Миљковић који је урадила ТВ Зона плус из Ниша.

 

 


У нишким Народним новинама изашла је репортажа са отварања Књижевно – меморијалне поставке Стеван Сремац / Бранко Миљковић. Текст преносимо у изворном облику:

 


Са отварања изложбе посвећене нишком академику Боривоју Стевановићу; Народне новине Ниш.


Најава отварања изложбе о Боривоју Стевановићу; Народне новине Ниш


У загребачком часопису Национал фебруара месеца објављен је текст о Бранку Миљковићу. Фотографије је уступио Народни музеј Ниш а податке музејски саветник Јован Младеновић. Текст преносимо у изворном облику. Више информација о самом часопису може се пронаћи на сајту www.nacional.hr

 


У нишким Народним новинама 18. јануара 2018. године изашла је најава отварања Спомен соба Бранка Миљковића и Стевана Сремца. Текст преносимо у изворном облику:
У нишким Народним новинама 07. новембра 2017. године изашао је репортажа са отварања изложбе посвећене Стевану Сремцу. Текст преносимо у изворном облику:


У нишким Народним новинама 13. октобра 2017. године изашао је репортажа са отварања изложбе посвећене Баланици. Текст преносимо у изворном облику:


У нишким Народним новинама 11. октобра 2017. године изашао је промо текст којим се најављује сутрањер отварање изложбе посвећене Баланици. Текст преносимо у изворном облику:


У нишким Народним новинама 5. септембра 2017. године објављен је текст у вези са потписивањем Протокола о сарадњи између САНУ (Огранак у Нишу) и Народног музеја Ниш. Текст преносимо у изворном облику.


У недељнику ВРЕМЕ од 14. септембра 2017. године (број 1393) објављен је чланак о Народном музеју Ниш ауторке Слађане Димитријевић. Текст преносимо у изворном облику.

Comments are closed.