Met Art Vol. 4

Met Art Vol. 4

Дана 28. јуна у 19 сати у Галерији Синагога (Давидова 2) отвара се изложба Универзитета Метрополитан

Met Art Vol. 4

Изложбу заједнички организују Универзитет Метрополитан – центар у Нишу и Народни музеј Ниш.

О изложби:

У модерном свету, у којем информације читамо кроз визуелне назнаке, ликовни и графички креативци имају посебну улогу. Они документују, исписују, креирају, и сведоче о свим сегментима наших живота, о свим информацијама које нас окружују. На креативан и несвакидашњи начин ова нова генерација одговорних стваралаца дизајнира нашу свакодневницу.

Пред Вама је изложба радова студената ФДУ (Факултет Дигиталних Уметности) Универзитета Метрополитан, у Нишу, насталих у претходној радној години. Кроз традиционалне ликовне технике и разнолике дисциплине графицког дизајна студент креирају нова и аутентична визуелна решења. Радови предстаљени на изложби су из области визелног идентитета, илустрације, фотографије, калиграфије, типографије, амбалаже, публикација. Такође су представљени и радови студената у традиционалним ликовним техникама кроз цртеже и слике.

Осетите оригиналност, дах младе креативне енергије, и пожртвованост послу студената који су пред Вама, и који су будући креатори света у којем живимо.

error: