Народни музеј Ниш

Заказивање групних посета

Поштовани сарадници и колеге,

Обавештавамо Вас да ће и ове године Народни музеј Ниш спремно дочекати све Ваше посете. Жеља нам је да што боље презентујемо културно-историјско благо града Ниша и у вези са тим хтели бисмо да Вас подсетимо на неке чињенице како би све посете протекле у најбољем могућем реду:

  • Радно време објеката Народног музеја Ниш налази се на званичном сајту, те је Ваша обавеза да исто пратите и да посете ускладите са радним временом објеката. Уколико су велике групе у питању, неопходно је доћи минимум пола сата пре краја радног времена.
  • Објекти музеја НЕ РАДЕ ПОНЕДЕЉКОМ.
  • Када је у питању плаћање, молимо Вас да проверите да ли постоје дуговања према Народном музеју Ниш. Агенцијама са дуговањима НЕЋЕ бити омогућен улазак на објекте док се стара дуговања не измире.
  • Молимо Вас да приликом најава група прецизирате време, ради што ефикаснијег протока екскурзија. Водич је дужан да покаже ваучер уколико је екскурзија унапред уплаћена.
  • Молимо Вас да посетиоце обавестите да се придржавају одређеног дрес кода, који подразумева да се у објекте не може ући у шортсевима и мајицама на бретеле.

У нади да ћемо и ове сезоне успешно сарађивати, срдачно Вас поздрављамо!

Контакт и заказивање путем мејла:  info@narodnimuzejnis.rs ;  sanja.mladenovic@narodnimuzejnis.rs и факса:  +381 18 246 622

error: