Narodni muzej Niš

Zakazivanje grupnih poseta

Poštovani saradnici i kolege,

Obaveštavamo Vas da će i ove godine Narodni muzej Niš spremno dočekati sve Vaše posete. Želja nam je da što bolje prezentujemo kulturno-istorijsko blago grada Niša i u vezi sa tim hteli bismo da Vas podsetimo na neke činjenice kako bi sve posete protekle u najboljem mogućem redu:

  • Radno vreme objekata Narodnog muzeja Niš nalazi se na zvaničnom sajtu, te je Vaša obaveza da isto pratite i da posete uskladite sa radnim vremenom objekata. Ukoliko su velike grupe u pitanju, neophodno je doći minimum pola sata pre kraja radnog vremena.
  • Objekti muzeja NE RADE PONEDELJKOM.
  • Kada je u pitanju plaćanje, molimo Vas da proverite da li postoje dugovanja prema Narodnom muzeju Niš. Agencijama sa dugovanjima NEĆE biti omogućen ulazak na objekte dok se stara dugovanja ne izmire.
  • Molimo Vas da prilikom najava grupa precizirate vreme, radi što efikasnijeg protoka ekskurzija. Vodič je dužan da pokaže vaučer ukoliko je ekskurzija unapred uplaćena.
  • Molimo Vas da posetioce obavestite da se pridržavaju određenog dres koda, koji podrazumeva da se u objekte ne može ući u šortsevima i majicama na bretele.

U nadi da ćemo i ove sezone uspešno sarađivati, srdačno Vas pozdravljamo!

Kontakt i zakazivanje putem mejla:  info@narodnimuzejnis.rs ;   sanja.mladenovic@narodnimuzejnis.rsi faksa:  +381 18 246 622

error: