МОЈ СВЕТ СЛИКА

МОЈ СВЕТ СЛИКА

Дана 7. септембра у 18сати у Галерији Синагога (Улица Давидова 2) отвара се изложба слика словачког аутора Милослава Дворака

МОЈ СВЕТ СЛИКА

Изложбу су заједнички организовали Народни музеј Ниш, Амбасаде Словачке републике у Београду и почасни конзулат Словачке у Нишу.

Присутнима на изложби обратиће сеЊ. Е. Дагмар Репчекова, амбасадорка Словачке републике у Србији ипочасни конзул Словачкерепублике у Нишу Стела Јовановић. Поздравну реч на отварањуимаће директор Народног музеја Ниш Ненад Спасић а пристуним пријатељима уметности обратиће се и сам уметник,који за ту прилику специјално долази из Словачке.

О аутору:

Милослав Дворак је словачки аутор средње генерације. По образовању је лекар, специјалиста неуорологије. Своја знања из области неурологије преноси студентима католичког универзитета. Излагао је у земљи и иностранству а ово је његова прва изложба у Нишу.

Галерија је отворена од уторка до петка од 12 до 18 сати, викендом од 10 до 15 сати. Понедељком је затворена за посетиоце. Изложба ће бити отворена закључно са 14. септембром 2018. године.Последњег дана 14. септембра радно време је од 10 до 15 сати.

Улаз слободан.

error: