МАСТЕР 2020

МАСТЕР 2020

Дана 1. jула 2020. у 19 сати у Галерији Синагога (Улица Давидова 2) отворена је изложба

МАСТЕР 2020

Изложба представља завршне радове студената мастер студија Департмана за примењену уметност Факултета уметности Универзитета у Нишу.

О изложби:

Кроз визуелну комуникацију дизајнери доприносе и одражавају друштвени и културни идентитет човечанства. За њих је корисно да истраже утицај који поседују и да се запитају коју поруку њихов тренутни рад преноси свету. Они имају способност да обликују и стварају наше окружење и утичу на друштвену свест. Дизајнери су у суштини креатори искустава. Они су одговорни за реализацију својих идеја и начин на који се те реализоване идеје користе. Кратак преглед радова студената Мастер академских студија са Департмана за примењене уметности, Факултета уметности у Нишу, ово потврђује.

Изложба представља завршне радове студената мастер студија Департмана за примењену уметност Факултета уметности Универзитета у Нишу Александре Стојановић, Анастасије Коцић, Душана Стојковића, Надице Костић, Наташе Костић и Невене Стојановић. Ментори су редовни професор мр Славица Драгосавац и ванредни професор Анита Милић. Текст за каталог написала је доцент мр Сања Девић.

error: