MASTER 2020

MASTER 2020

Dana 1. jula 2020. u 19 sati u Galeriji Sinagoga (Ulica Davidova 2) otvorena je izložba

MASTER 2020

Izložba predstavlja završne radove studenata master studija Departmana za primenjenu umetnost Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu.

O izložbi:

Kroz vizuelnu komunikaciju dizajneri doprinose i odražavaju društveni i kulturni identitet čovečanstva. Za njih je korisno da istraže uticaj koji poseduju i da se zapitaju koju poruku njihov trenutni rad prenosi svetu. Oni imaju sposobnost da oblikuju i stvaraju naše okruženje i utiču na društvenu svest. Dizajneri su u suštini kreatori iskustava. Oni su odgovorni za realizaciju svojih ideja i način na koji se te realizovane ideje koriste. Kratak pregled radova studenata Master akademskih studija sa Departmana za primenjene umetnosti, Fakulteta umetnosti u Nišu, ovo potvrđuje.

Izložba predstavlja završne radove studenata master studija Departmana za primenjenu umetnost Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu Aleksandre Stojanović, Anastasije Kocić, Dušana Stojkovića, Nadice Kostić, Nataše Kostić i Nevene Stojanović. Mentori su redovni profesor mr Slavica Dragosavac i vanredni profesor Anita Milić. Tekst za katalog napisala je docent mr Sanja Dević.

error: