Met Art Vol. 4

Met Art Vol. 4

Dana 28. juna u 19 sati u Galeriji Sinagoga (Davidova 2) otvara se izložba Univerziteta Metropolitan

Met Art Vol. 4

Izložbu zajednički organizuju Univerzitet Metropolitan – centar u Nišu i Narodni muzej Niš.

O izložbi:

U modernom svetu, u kojem informacije čitamo kroz vizuelne naznake, likovni i grafički kreativci imaju posebnu ulogu. Oni dokumentuju, ispisuju, kreiraju, i svedoče o svim segmentima naših života, o svim informacijama koje nas okružuju. Na kreativan i nesvakidašnji način ova nova generacija odgovornih stvaralaca dizajnira našu svakodnevnicu.

Pred Vama je izložba radova studenata FDU (Fakultet Digitalnih Umetnosti) Univerziteta Metropolitan, u Nišu, nastalih u prethodnoj radnoj godini. Kroz tradicionalne likovne tehnike i raznolike discipline grafickog dizajna student kreiraju nova i autentična vizuelna rešenja. Radovi predstaljeni na izložbi su iz oblasti vizelnog identiteta, ilustracije, fotografije, kaligrafije, tipografije, ambalaže, publikacija. Takođe su predstavljeni i radovi studenata u tradicionalnim likovnim tehnikama kroz crteže i slike.

Osetite originalnost, dah mlade kreativne energije, i požrtvovanost poslu studenata koji su pred Vama, i koji su budući kreatori sveta u kojem živimo.

error: