Mediji o nama

U prilogu možete pogledati reportažu sa otvaranja Književno – memorijalne postavke Stevan Sremac / Branko Miljković koji je uradila TV Zona plus iz Niša.

 

 


U niškim Narodnim novinama izašla je reportaža sa otvaranja Književno – memorijalne postavke Stevan Sremac / Branko Miljković. Tekst prenosimo u izvornom obliku:

 


Sa otvaranja izložbe posvećene niškom akademiku Borivoju Stevanoviću; Narodne novine Niš.


Najava otvaranja izložbe o Borivoju Stevanoviću; Narodne novine Niš


U zagrebačkom časopisu Nacional februara meseca objavljen je tekst o Branku Miljkoviću. Fotografije je ustupio Narodni muzej Niš a podatke muzejski savetnik Jovan Mladenović. Tekst prenosimo u izvornom obliku. Više informacija o samom časopisu može se pronaći na sajtu www.nacional.hr

 


U niškim Narodnim novinama 18. januara 2018. godine izašla je najava otvaranja Spomen soba Branka Miljkovića i Stevana Sremca. Tekst prenosimo u izvornom obliku:
U niškim Narodnim novinama 07. novembra 2017. godine izašao je reportaža sa otvaranja izložbe posvećene Stevanu Sremcu. Tekst prenosimo u izvornom obliku:


U niškim Narodnim novinama 13. oktobra 2017. godine izašao je reportaža sa otvaranja izložbe posvećene Balanici. Tekst prenosimo u izvornom obliku:


U niškim Narodnim novinama 11. oktobra 2017. godine izašao je promo tekst kojim se najavljuje sutranjer otvaranje izložbe posvećene Balanici. Tekst prenosimo u izvornom obliku:


U niškim Narodnim novinama 5. septembra 2017. godine objavljen je tekst u vezi sa potpisivanjem Protokola o saradnji između SANU (Ogranak u Nišu) i Narodnog muzeja Niš. Tekst prenosimo u izvornom obliku.


U nedeljniku VREME od 14. septembra 2017. godine (broj 1393) objavljen je članak o Narodnom muzeju Niš autorke Slađane Dimitrijević. Tekst prenosimo u izvornom obliku.

Comments are closed.