Narodni muzej Niš

Zakazivanje grupnih poseta

Poštovani saradnici i kolege,

Obaveštavamo vas da će i ove godine Narodni muzej Niš spremno dočekati sve vaše ekskurzije. Želja nam je da što bolje prezentujemo kulturno istorijsko blago grada Niša i u vezi sa tim hteli bismo da vas podsetimo na neke činjenice kako bi sve posete prošle u najboljem mogućem redu:

  1. Objekti muzeja NE RADE PONEDELJKOMte je tada nemoguće realizovati ekskurzije i posete objektima Narodnog muzeja Niš.
  2. Radno vreme objekata Narodnog muzeja Niš nalazi se na zvaničnom sajtu, te je vaša obaveza da isto pratite i da posete uskladite sa radnim vremenom objekata. Poslednji ulaz na objekte je pola sata pre kraja rada.
  3. Kada je u pitanju plaćanje molim vas da proverite da li postoje dugovanja prema Nardnom muzeju Niš. Agencijima sa dugovanjima NEĆE biti omogućen ulazak na objekte Narodnog muzeja Niš dok stara dugovanja ne izmire.
  4. Molim vas da prilikom najava grupa precizirate vreme ukoliko je to ikako moguće zarad što efikasnijeg protoka ekskurzija. Ujedno vodič je dužan da sa sobom ponese vaučer ukoliko je ekskurzija unapred uplaćena.
  5. Ujedno vas molimo da posetioce obavestite da se pridržavaju određenog dres koda koji podrazumeva da se u objekte ne može ući u šortsevima i majicama na bratele.

U nadi da ćemo i ove sezone uspešno sarađivati, srdačno vas pozdravljamo!

Organizator muzejskih aktivnosti – Željko Anđelković

Kontakt i zakazivanje putem mejla: info@narodnimuzejnis.rs ;  zeljko.andjelkovic@narodnimuzejnis.rs  i

faksa:  +381 18 246 622

error: